A ‘Sálvame’

Anabel Pantoja esclata contra Rafa Mora per burlar-se del seu pare: «Desgraciat, et rebento el cap»

Anabel Pantoja esclata contra Rafa Mora per burlar-se del seu pare: «Desgraciat, et rebento el cap»
1
Es llegeix en minuts

Terratrèmol al plató de ‘Sálvame’ per un monumental enfrontament entre Anabel Pantoja i Rafa Mora. Els dos col·laboradors, que han estat discutint des de l’inici de l’entrega d’aquest divendres, s’han encarat davant la mirada perplexa dels seus companys. La gota que ha curullat el vas ha sigut una burla de l’extronista sobre el pare de la ‘influencer’, provocant que aquesta esclatés. 

Notícies relacionades

Després de jugar-se una elevada quantitat de diners, Rafa li ha llançat un dard a la seva companya: «Jo el tinc, no soc com tu». «Si els tinguessis li pagaries l’ascensor al seu pare», li ha etzibat, fent referència al problema de mobilitat de Bernardo Pantoja. Lluny de callar-se, el col·laborador s’ha posat a peu coix, gest que ha provocat la indignació d’Anabel. 

«¡Em cago en la teva puta mare! És l’última vegada que anomenes el meu pare, desgraciat. ¡Envejós, fastigós, desgraciat! ¡Jo no esmento el teu pare! És l’última vegada que li dius coix, et rebento el cap, pallasso», ha exclamat una Anabel fora de si. 

Temes:

Sálvame