Comença el rodatge

'El internado: Las Cumbres’ anuncia els fitxatges de la seva segona temporada a Amazon Prime Video

Irene Anula, Nicolas Cazale i Annick Weerts, entre d’altres, s’incorporen a la sèrie de misteri

'El internado: Las Cumbres’ anuncia els fitxatges de la seva segona temporada a Amazon Prime Video
1
Es llegeix en minuts

'El internado: Las Cumbres’ comença el rodatge de la seva segona temporada, que s’estrenarà a Amazon Prime Video l’any que ve. La sèrie de misteri reforçarà les seves trames amb els fitxatges d’Irene Anula, Nicolas Cazale, Annick Weerts, Alberto Berzal, Asier Hernández i Clara Galle, segons ha informat aquest dijous la plataforma en una nota de premsa.

Navarra és l’enclavament on s’estan rodant els 8 nous capítols d’‘El internado: Las Cumbres’, que tornarà a comptar amb l’elenc protagonista de la primera temporada: Asia Ortega, Albert Salazar, Daniel Arias, Daniela Rubio, Claudia Riera, Paula del Río, Gonzalo Díez, Carlos Alcaide i Mina El Hammani.

Natalia Dicenta, Ramiro Blas (‘Vis a vis’), Joel Bosqued, Patxi Santamaría, Lucas Velasco, Joseba Usabiaga, Amaia Lizarralde, Iñake Irastorza, Aitor Beltrán i Kándido Uranga, entre d’altres, completen el repartiment. Denis Rovira i Mikel Rueda són els directors de la ficció, produïda per The Mediapro Studio i Buendía Estudio

Sinopsi de la segona temporada d’‘El iInternado: Las Cumbres’

El motí que va succeir la mort d’Elías va indignar la directora, que ara imposa una disciplina fins i tot més forta que la que ja regia al centre. A més, després de la mort de Rita, ningú dubta que un assassí en sèrie, un presumpte imitador del Nido del Cuervo, és el responsable dels crims. 

No obstant, Amaia, Paul, Paz, Eric i Julio no es quedaran de braços plegats i menys ara que, gràcies a Adèle, creuen que poden trobar viu Manuel. ¿Arribaran a temps per salvar-lo? ¿Qui hi ha darrere del laboratori que està portant les investigacions amb humans? I, el més important, ¿quina és la finalitat d’aquests experiments? 

Notícies relacionades

Per la seva part, Inés està començant a recordar. Sembla que no va ser accidental que la jove hagi esborrat de cop el seu passat. ¿Qui és realment? ¿Què és el que la uneix a León? ¿Quina és la connexió entre ells i Darío Mendoza?

Al capdavant de la producció executiva d’‘El internado: Las Cumbres’ hi ha Laura Belloso, Laura Fernández Espeso, Javier Pons, Ignacio Corrales i Sonia Martínez. Lideren l’equip de guionistes format per Asier Andueza, cocreador d’aquesta nova entrega al costat de Laura Belloso, Sara Belloso i Abraham Sastre, que ja van participar en els guions d’‘El internado: Laguna Negra’ i en la primera temporada d’‘El internado: Las Cumbres’.