Després del seu intent amb el Melodifestivalen

Ten TV també aposta per Eurovisió: emetrà la preselecció d’Estònia (‘Eesti Laul’) el 2022

La cadena de Secuoya també mostra la seva intenció d’aconseguir els drets de més formats preeurovisius d’altres països

Ten TV també aposta per Eurovisió: emetrà la preselecció d’Estònia (‘Eesti Laul’) el 2022
1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Ten TV s’ha proposat ser la televisió de referència de les preseleccions del Festival d’Eurovisió del 2022. La cadena del Grupo Secuoya ha arribat a un acord amb la televisió pública estoniana per a la retransmissió al nostre país de la Gran Final de la pròxima edició de l’‘Eesti Laul’, format en què s’elegeix el representant estonià per participar en el certamen europeu.

A més d’anunciar aquesta incorporació, a través d’una promoció emesa la tarda d’aquest dijous, el canal també ha mostrat la intenció d’aconseguir els drets de més preseleccions d’altres països europeus participants en el concurs de la UER el 2022. De fet, segons fonts oficials consultades per YOTELE, l’‘Eesti Laul 2022’ no serà l’única emissió, ja que arribaran més formats preeurovisius, que esperen anunciar en les pròximes setmanes.

Notícies relacionades

Aquesta notícia es produeix mesos després que la cadena es fes bastant viral entre els eurofans amb el seu intent per aconseguir els drets del Melodifestivalen, la preselecció amb què Suècia elegeix el seu representant a Eurovisió, tot i que sense èxit. Aquest any, segons fonts oficials consultades per aquest portal, no es descarta intentar de nou que el format aterri a Espanya de la mà de Ten TV: «Nosaltres estaríem encantats de poder comptar amb aquest festival per al 2022. Continuarem treballant a veure si en el futur és possible, ja que depèn de molts factors, més enllà del nostre ja evident interès».

A més de la campanya de promoció que llançarà a les xarxes amb els ‘hashtags’ #TENtvAPorLasPRE i #TENisLivingAcelebration, segons les fonts oficials consultades, la cadena tampoc descarta emetre altres esdeveniments eurovisius destacats, així com un programa propi d’actualitat sobre el Festival d’Eurovisió: «Hi ha diversos projectes sobre la taula i alguns que estudiarem, però encara és molt aviat per poder explicar res. És la primera vegada en la història de Ten que anunciem alguna cosa amb gairebé un any d’antelació, i ara mateix és l’únic que podem confirmar. Tenim un any per pensar com fer-ho i estic segur que rebrem moltes idees de professionals i de tots els eurofans que ens segueixen. Intentarem escoltar-los a tots i valorarem les diferents opcions».