Audiències TDT temàtiques

Nova es torna a imposar a FDF i lidera per quart mes consecutiu a l’abril

La cadena d’Atresmedia manté el 2,5% de quota de pantalla que va aconseguir al març

Nova es torna a imposar a FDF i lidera per quart mes consecutiu a l’abril
1
Es llegeix en minuts

Nova torna a liderar entre les cadenes temàtiques de la TDT per quart mes consecutiu. La cadena d’Atresmedia ocupa la primera posició al rànquing d’abril amb un 2,5% de quota de pantalla, la mateixa mitjana que va aconseguir al març. El segon lloc és per a FDF, que també manté la dada que va registrar el mes anterior (2,3%).

TRECE li segueix de prop amb un 2,1%, una dècima menys que al març. Energy (2%) es distancia per poc de Divinity (1,9%), imposant-se totes dues a Neox i DMAX. Tots dos anoten a l’abril una quota de pantalla de l’1,7%. 

Notícies relacionades

Més a baix queden Atreseries i Mega, que empaten amb un 1,4%. Les dues cadenes finalitzen el mes per davant de Clan (1,3%), DKiss (1,1%), Boing (1%) i Gol (1%), totes per sobre de l’1%. 

A la part baixa del rànquing trobem el 24 Horas de TVE amb un 0,9% de quota de pantalla. Ten es conforma amb un 0,7%, només una dècima més que BeMad (0,6%). Disney Channel no passa del 0,5%, mentre que Teledeporte i Real Madrid ocupen les últimes places amb un 0,4% i un 0,3%, respectivament.