Respon a les xarxes

Jorge Javier ironitza amb l’última ocurrència d’Ayuso: «Només per això la votaré»

El presentador de ‘Sálvame’ ha reaccionat a les declaracions virals de la política popular a Onda Cero

Jorge Javier ironitza amb l’última ocurrència d’Ayuso: «Només per això la votaré»
1
Es llegeix en minuts

El nom d’Isabel Díaz Ayuso ha tornat a ser tendència aquest dimecres a les xarxes socials. La candidata del PP a les eleccions a la Comunitat de Madrid ha concedit una entrevista a Carlos Alsina al programa de ràdio ‘Más de uno’, on ha tornat a insistir en el concepte de «viure a la madrilenya».

Aquesta vegada, la política popular ha afirmat que a Madrid «pots canviar de parella i no tornar a trobar-te-la mai més». «Això també és llibertat i no passa a tot arreu», ha apuntat davant els micròfons d’Onda Cero. Unes declaracions que estan sent molt comentades i que han donat peu a una allau de mems. 

Qui també ha reaccionat a les paraules cridaneres d’Ayuso és Jorge Javier Vázquez. Ho ha fet a través del seu perfil a Twitter, fent servir la ironia i el sentit de l’humor: «Que diu Ayuso que a Madrid ‘pots canviar de parella i no tornar a trobar-se-la mai més. Una llibertat que no passa a tot arreu’. Només per això, la votaré».

Notícies relacionades

Fet que no pot estar més allunyat de la realitat, ja que el presentador de ‘Sálvame’ no es planteja destinar el seu vot al PP. Fa unes setmanes, Jorge Javier va anunciar que votarà Ángel Gabilondo, del PSOE, perquè coincideix «amb el seu model de societat». «Un polític reflexiu que no s’expressa a cop de tuit, educat i gens insolent», va dir sobre el candidat socialista.

A més, el cap de setmana passat, la cara de Mediaset va acudir al míting de Gabilondo al barri de Vallecas. «No hi ha equidistància possible. O democràcia o feixisme. Jo voto Ángel Gabilondo», va escriure a la xarxa social de l’ocell blau.