Es pronuncia

Jorge Javier demana que no és debati sobre Rocío Carrasco: «L’han de tractar els especialistes»

El presentador va defensar que no s’haurien de tractar certs temes en programes de Telecinco

Jorge Javier demana que no és debati sobre Rocío Carrasco: «L’han de tractar els especialistes»
1
Es llegeix en minuts

Jorge Javier Vázquez ha volgut pronunciar-se sobre ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’. El català va aprofitar l’última entrega de ‘Sábado Deluxe’ per demanar públicament que no es permeti debatre sobre Rocío Carrasco per la delicadesa d’algunes de les vivències que explica al documental.

El presentador va fer una crida als responsables de la cadena i del programa: «Seré molt sincer amb aquest tema. Crec que Rocío ha explicat coses molt complicades. Això que explicarà dimecres és duríssim i ha arribat el moment, i elevo aquesta petició a la direcció, que  no se’ns deixi debatre a la babalà sobre un tema tan important», va expressar en directe al plató.

Notícies relacionades

Jorge Javier ha sortit en defensa de la protagonista del documental: «No fa cap favor al testimoni d’una dona maltractada per diversos membres de la seva família tornar a casa amb els nervis destrossats per comentaris i la insensatesa que s’està apropiant de molts de nosaltres».

Finalment, ha demanat que no siguin els col·laboradors habituals els que tractin l’assumpte al programa de les tardes de Telecinco: «Demano que, per la importància del tema, el tractin especialistes, almenys a ‘Sálvame’».