A Twitter

La irònica resposta de Jorge Javier a Patricia Pardo per defensar Lequio i qüestionar Rocío Carrasco

El presentador de ‘Sálvame’ ha reaccionat a unes declaracions de la copresentadora d’‘El programa de Ana Rosa’

La irònica resposta de Jorge Javier a Patricia Pardo per defensar Lequio i qüestionar Rocío Carrasco
2
Es llegeix en minuts

Els col·laboradors d’‘El programa de Ana Rosa’ han analitzat la mediàtica entrevista que va concedir ahir a la nit Rocío Carrasco a Telecinco, en què va reaccionar als atacs que ha rebut durant les últimes setmanes per part d’Alessandro Lequio. «Un gos no es menja un altre gos», va assegurar la filla de Rocío Jurado, comparant-lo d’aquesta forma amb Antonio David Flores: «Al final m’està demostrant que, si no és igual, és molt semblant a ell».  

Patricia Pardo, copresentadora del magazín matinal de Telecinco, no ha dubtat a criticar la postura que va adoptar Rocío per defensar-se del col·laborador. «El fet d’estar malalta no et dona la potestat d’insultar companys, o perquè hi hagi aquesta mena d’atmosfera de veto general. A veure qui és el valent que li porta la contrària en alguna cosa a aquesta noia», ha dit la periodista. 

A més de donar la cara per Lequio, Pardo també ha aplaudit el treball d’Antonio Rossi i María Patiño, dos dels periodistes que més escèptics s’han mostrat davant el testimoni de Rocío: «Hi haurà una part que sigui la seva veritat, que l’hagi viscut així, i hi haurà una altra part que no. Hi ha periodistes que ho han cobert des del primer moment i tenen una versió oposada». 

Notícies relacionades

«No em semblen bé les acusacions que va fer ahir a Lequio. No em sembla just que des del punt de vista d’una dona malalta, perquè ho és i sí que la considero una víctima de la violència de gènere, ataqui companys. Lloo la valentia de companys d’aquesta casa per la seva objectivitat i rigor. Em refereixo, per exemple, a María Patiño i Antonio Rossi», ha afegit Pardo a ‘El programa de Ana Rosa’. 

Aquestes declaracions han sorprès Jorge Javier Vázquez, que ha respost la seva companya de cadena des del seu compte de Twitter. Ho ha fet, a més, utilitzant la ironia que el caracteritza: «Tens raó, Patricia. Rocío Carrasco hauria d’aguantar en silenci, totes les hòsties que li clava cada matí Alessandro Lequio. O sigui, Rocío: calladeta estàs més maca». En un missatge posterior, ha aprofitat per corregir una errata del tuit i deixar un altre ‘encàrrec’: «Per cert: la coma després de ‘silenci’ sobra. Com moltes opinions».