Per al 4-M

Daniel Guzmán dirigeix ‘Tú decides’, el primer d’una sèrie de curts per donar suport a la campanya d’Iglesias

Carlos Bardem, Lola Salvador, Juan Diego Botto i Alberto San Juan també participen en la campanya d’Unides Podem

Daniel Guzmán dirigeix ‘Tú decides’, el primer d’una sèrie de curts per donar suport a la campanya d’Iglesias
1
Es llegeix en minuts

A dues setmanes que se celebrin les eleccions del 4-M a la Comunitat de Madrid, Unides Podem ha presentat aquest dilluns el primer d’una sèrie de curtmetratges que serviran de suport per a la seva campanya electoral. Per a això han comptat amb diverses personalitats del món del cine, entre les quals hi ha Daniel Guzmán

L’actor i director, guanyador de dos premis Goya, ha sigut l’encarregat d’escriure i dirigir ‘Tú decides’, la primera d’aquestes peces audiovisuals. En ella s'explica la història de dos xavals de barri, uns dels quals abandona l’abstenció i decideix acudir a votar com a rebuig de la normalització del discurs de l’extrema dreta, segons explica la formació morada. 

Notícies relacionades

El mateix Guzmán ha difós el curt al seu compte de Twitter, al costat d’un text carregat d’ironia: «L’altre dia vaig estar amb uns xavals en una plaça del meu barri parlant de política. Evidentment, he cobrat quantitats ingents de diners procedents de Veneçuela i l’Iran i ho he fet per rebre subvencions. Si qualsevol altre partit vol que li faci una peça, li deixo bé de preu». 

Carlos Bardem, Juan Vicente Córdoba, Juan Diego Botto, Alberto San Juan, Lola Salvador, César Martínez i Elena Molina són alguns cineastes més que participen a la campanya d’Unides Podem, que aposta per explicar «històries quotidianes» perquè la gent surti a votar «per un canvi a Madrid».