Tensa entrevista

Diego Losada desmunta una falsa acusació de Monasterio contra TVE: «Tingui respecte als treballadors»

El periodista va demostrar que la política de Vox havia mentit sobre una qüestió relacionada amb la televisió pública

Diego Losada desmunta una falsa acusació de Monasterio contra TVE: «Tingui respecte als treballadors»
1
Es llegeix en minuts

Diego Losada, que aquests dies substitueix Xabier Fortes a ‘La Noche en 24 Horas’ per la seva quarantena preventiva, va entrevistar aquest dijous en directe Rocío Monasterio. Seguint la línia habitual del seu partit, la candidata de Vox a les eleccions de la Comunitat de Madrid va llançar un dur atac a la televisió pública i va qüestionar la professionalitat dels seus treballadors. 

Després que el periodista li preguntés si el seu partit sent «algun tipus de responsabilitat» pels aldarulls que es van produir durant el seu acte de campanya a Vallecas, Monasterio li va donar la volta a la qüestió: «¿Està vostè insinuant que els votants de Vox són responsables que ens llancessin llambordes al cap?». «Jo no estic insinuant res, només li estic preguntant», es va defensar Losada davant la política, que va continuar amb les seves acusacions: «Ha de limitar-se a ser entrevistador, no activista polític»

«Però bé, ja sabem com és TVE», va deixar caure Monasterio, que d’altra banda, va afirmar que la televisió pública no havia recollit «els actes de Vox» durant la jornada anterior. Una mentida que Losada va desmuntar al final de l’entrevista: «Vostè ha dit alguna cosa d’aquest programa al llarg de l’entrevista. Ha dit que vostès no van sortir representats»

«No prou representats, ho vaig dir i ho mantinc», va respondre la candidata del partit d’extrema dreta. No obstant, Losada va demostrar que la seva afirmació no era certa: «Vostès són la cinquena força política a la CAM, tenen 12 diputats. Van sortir en aquest programa representats. També va sortir Abascal, parlem d’ell i de la seva participació al Congrés».

Notícies relacionades

«Jo no vaig veure l’acte que vam fer nosaltres», va insistir Monasterio. Per tancar l’assumpte, el presentador va donar pas a les imatges que demostraven que l’espai de TVE sí que havia donat cobertura a l’acte de Vox. Però malgrat les proves, la convidada va tornar amb els tretze són tretze: «Estaria bé que posessin nostres propostes».

«¿Després d’haver-se vist, ho continua mantenint? 32 segons d’Unides Podem i 48 segons de Vox, incloent les seves declaracions de l’estat d’alarma», va apuntar Losada abans de finalitzar amb un consell per a Monasterio: «L’animo que abans de dir-nos coses que no són certes, s’informin abans i tinguin una mica més de respecte als treballadors d’aquesta casa». 

Temes:

TVE