Des del ‘Deluxe’

Jorge Javier critica Mediaset per parlar massa de Rocío Carrasco: «Al final li agafes mania»

El presentador no va poder evitar carregar contra la mateixa cadena pels nombrosos debats sobre el documental

Jorge Javier critica Mediaset per parlar massa de Rocío Carrasco: «Al final li agafes mania»
1
Es llegeix en minuts

Jorge Javier Vázquez va aprofitar el grupet que ‘Sábado Deluxe’ va muntar per debatre sobre l’últim capítol del documental de Rocío Carrasco per carregar contra la mateixa cadena. El presentador no va poder evitar criticar l’excessiu tractament que està donant el grup a ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’: «Ara se’m tiraran la directora i tot Mediaset a sobre amb el que diré», va començar dient el presentador.

«Crec que debatem massa i hi ha coses que no tenen debat. La mateixa dinàmica d’aquesta cadena el que ens fa és debatre i opinar contínuament i jo crec que hi ha moltíssimes ocasions en què no hi ha debat», va deixar anar mentre la resta del plató assentia, a excepció d’Antonio Rossi, que en aquell moment demanava que no es debatés tampoc sobre el comportament d’Antonio David.

Notícies relacionades

«En aquest moment que és tant debatre i tant opinar... No porta absolutament a res. No podem estar 24 hores parlant de Rocío Carrasco perquè al final el que passa és que et produeix l’efecte rebuig», va expressar el presentador, mentre Belén Esteban i Chelo García Cortés li donaven la raó a cau d’orella: «Totalment d’acord».

«Evidentment ho fem perquè ens dona bones dades d’audiència i això és una cadena comercial i per a això fem televisió... Però el que no podem fer és que estiguem, durant dues setmanes i el que ens queda parlant del tema, agafarem mania a la noia», va afirmar el presentador. «Al final la veus plorar i dius. “¿Una altra vegada?”. Però d’això també és probable que en tinguem responsabilitat nosaltres», va concloure.