Diu que tot era un guió

Kiko Hernández es defensa del seu vídeo masclista a ‘Crónicas marcianas’: «Està guionitzat per Sardà»

Arran del documental de Rocío Carrasco es va viralitzar un clip del mític programa que fa quedar molt malament Hernández

Kiko Hernández es defensa del seu vídeo masclista a ‘Crónicas marcianas’: «Està guionitzat per Sardà»
1
Es llegeix en minuts

Kiko Hernández està sent un dels grans defensors de Rocío Carrasco, posicionant-se a favor d’ella des que va començar a emetre’s el documental. El col·laborador ha carregat durament contra Antonio David per les actituds masclistes que relatava la filla de Rocío Jurado, no obstant, a les xarxes socials ha aparegut aquests dies un vídeo que el fa quedar molt malament.

Al clip, extret del mític ‘Crónicas marcianas’, Hernández deixa anar nombroses barbaritats a Sonia Arenas, amb la qual mantenia una acalorada discussió. Però lluny de fer cas omís a l’aparició d’aquest vídeo a la xarxa, Hernández es va atrevir ahir a respondre a ‘Sálvame’.

Notícies relacionades

«Posa la resposta també de l’altra persona, posa l’enfrontament i posa quan el cap de l’orquestra començava. Vinga», començava dient el tertulià, que deixava anar la bomba: «Tot el que passava al plató de ‘Crónicas marcianas estava guionitzat per Sardà. Tot», va sentenciar.

Únicament Kiko Matamoros es va atrevir a opinar i a donar la raó al seu company: «És cert que Xavier Sardà sabia provocar molts enfrontaments i que abans del programa de vegades t’agafava i et deia: “¿Has vist el que ha dit aquest? A veure què faràs, alguna cosa hauràs de dir”».

Temes:

Sálvame