Perquè el seu pare no pot sortir

L’enorme emprenyament de Willy Bárcenas amb la premsa per fer guàrdia a casa seva: «Estic fins a la...»

El cantant de Taburete reaccionava així davant les càmeres de TVE i La Sexta que fan guàrdia davant el primer permís del seu pare, Luis Bárcenas

L’enorme emprenyament de Willy Bárcenas amb la premsa per fer guàrdia a casa seva: «Estic fins a la...»
1
Es llegeix en minuts

Luis Bárcenas, extresorer del PP, està disfrutant dels seus primers dies de permís fora de la presó. La notícia ha provocat que diversos mitjans s’amunteguin a les portes de casa seva, al madrileny barri de Salamanca, on esperen que surti a fer les seves primeres declaracions després d’estar a la presó des del 2018.

No obstant, la premsa només ha pogut topar amb el seu fill, Willy Bárcenas. «Està molt enfadat. Al sortir de casa ha dit que no és acceptable que estigui la premsa allà», comentava ahir Mamen Mendizábal a ‘Más vale tarde’ mentre donava pas a una reportera que estava al seu domicili.

Notícies relacionades

«Fa tot just uns minuts hem tornat a veure com Willy Bárcenas sortia i no ha volgut respondre. Ha agafat una moto i ha marxat. Seguim pendents per si el mateix Luis Bárcenas volgués sortir», explicava la reportera, que donava pas a les imatges del cantant de Taburete, molt enfadat.

Quan les càmeres de TVE i La Sexta l’enxampaven, Willy mostrava el seu enuig: «¡N’estic fins a la polla! Que [el meu pare] porti tres anys tancat, surti [de la presó] i que no pugui sortir de casa perquè esteu aquí marejant, marejant, marejant. Ja està», es queixava i va marxar ràpidament.

Temes:

TVE