Parlava al plató

Mónica López, obligada a disculpar-se després de ser víctima d’un micròfon obert: «Ens heu enxampat»

La presentadora va pensar que ningú l’escoltava mentre parlava amb una companya al plató

Mónica López, obligada a disculpar-se després de ser víctima d’un micròfon obert: «Ens heu enxampat»
1
Es llegeix en minuts

Els micros oberts són els pitjors enemics dels rostres televisius. L’última presentadora a ser enxampada parlant quan pensava que ningú l’escoltava ha sigut Mónica López, que ha volgut disculpar-se després d’adonar-se de la fallada en directe.

El moment ha tingut lloc a ‘La hora de la 1’, el programa que condueix en la pública des del mes de setembre. En concret, el magazín estava tractant el tancament de fronteres del Marroc que ha afectat multitud d’espanyols que eren de vacances al país: «La cancel·lació dels vols l’ha fet el Marroc. Per l’alta incidència de França i la situació a Espanya».

Notícies relacionades

López va donar pas a un reportatge en el qual s’informava d’aquest assumpte: «Estan arribant a Espanya part dels turistes que s’havien quedat. Al Marroc en queden gairebé 2.000», explicava la veu en off del vídeo. No obstant, quan aquest va acabar i es va tornar la connexió amb el plató la meteoròloga no es va adonar que ja estava en directe.

Es va poder escoltar com la catalana conversava amb algú present a l’estudi: «Hi ha un rebrot ara brutal. Han hagut d’ajornar les eleccions», se li va sentir dir. A l’adonar-se de l’enxampada, no va tardar a demanar disculpes a l’instant: «Perdó. Ens heu enxampat parlant de la situació internacional», va expressar abans de continuar amb el transcurs habitual del programa.

Temes:

TVE