Es queda

Risto Mejide renova el seu contracte de llarga durada amb Mediaset

El presentador de ‘Todo es mentira’ i membre del jurat de ‘Got talent’ continuarà vinculat al grup de comunicació

Risto Mejide renova el seu contracte de llarga durada amb Mediaset
1
Es llegeix en minuts

Risto Mejide continuarà sent un dels principals rostres de Mediaset. El presentador ha firmat la renovació del seu contracte de llarga durada amb el grup de comunicació, on actualment exerceix com a presentador de ‘Todo es mentira’ i com a membre del jurat de ‘Got talent’ per cinquena temporada consecutiva. 

«Feliç de continuar jugant a casa. Gràcies», ha escrit el comunicador en el seu compte de Twitter després de conèixer-se la notícia. En els pròxims mesos sumarà un nou projecte al seu extens currículum televisiu, ja que serà un dels mentors de ‘Top Star’, format avançat en exclusiva per YOTELE, al costat d’Isabel Pantoja i Danna Paola

El també escriptor i publicitari farà el salt al ‘prime time’ de Cuatro en els mesos d’estiu, segons va avançar fa unes setmanes Manuel Villanueva. El director de continguts de Mediaset va explicar que Risto tornarà a l’horari de màxima audiència amb un format d’actualitat que s’estrenarà en l’època estival. 

Notícies relacionades

En una nota de premsa, el grup de Fuencarral detalla la trajectòria de Risto més enllà del mitjà televisiu. A més d’haver impartit més de 150 conferències sobre màrqueting, ‘personal branding’, xarxes socials i publicitat, ha desenvolupat una notable faceta com a escriptor amb la publicació de gairebé una desena de llibres. 

D’altra banda, es posiciona com un dels personatges més influents a les xarxes socials del nostre país amb més de 2,7 i 1,3 milions de seguidors a Twitter i a Instagram, respectivament.

Temes:

Risto Mejide