Entrevista a ‘Lo de Évole’

Miguel Bosé reapareix per sorpresa amb Jordi Évole a La Sexta

El cantant fa la seva primera aparició pública després de la polèmica pel seu discurs negacionista sobre el coronavirus

Miguel Bosé reapareix per sorpresa amb Jordi Évole a La Sexta
1
Es llegeix en minuts

Ja fa uns mesos que Miguel Bosé es troba desaparegut de la vida pública. El cantant va eliminar les seves xarxes socials i es va amagar dels focus després d’haver protagonitzat una enorme polèmica pel seu discurs negacionista del coronavirus, que el va portar fins i tot a encapçalar una manifestació contra l’ús de mascaretes.

No obstant, l’artista reapareixerà a la televisió l’11 d’abril a ‘Lo de Évole’. El programa de La Sexta ha donat la sorpresa anunciant la seva nova entrega per d’aquí dues setmanes ja que el diumenge 4 farà aturada per la Setmana Santa. «Necessitem descansar per al que ve: Miguel i Bosé», escrivien a les xarxes socials.

Notícies relacionades

La promoció del programa amb prou feines revela com transcorrerà aquesta xerrada en què sens cap dubte es posarà sobre la taula la criticada postura de l’artista davant la pandèmia, per la qual va rebre nombroses crítiques i pocs suports de companys de professió.

La seva germana Paola Dominguín sí que va trencar una llança a favor d’ell en la seva última entrevista en el ‘Deluxe’, on es va proclamar antivacunes, molt en la línia del pensament de Bosé: «Visc al camp, no em relaciono i no vull anar a Madrid. Les vacunes tenen un estudi molt més llarg que aquest, i jo no faré de conillet d’Índies. Una vacuna que s’acaben d’inventar no me la poso».