Durs moments

Lydia Lozano torna a ‘Sálvame’ després de la mort del seu germà: «Pensàvem que se’n sortiria»

El catedràtic Jorge Lozano va morir el dilluns passat després d'estar 45 dies ingressat per Covid

Lydia Lozano torna a ‘Sálvame’ després de la mort del seu germà: «Pensàvem que se’n sortiria»
1
Es llegeix en minuts

Una setmana després de la mort del seu germà Jorge, que feia més d’un mes que estava hospitalitzat per Covid, Lydia Lozano ha tornat aquest dilluns al plató de ‘Sálvame’. Visiblement emocionada i agraïda per l’afecte que ha rebut durant tots aquests dies, la col·laboradora ha parlat amb Carlota Corredera sobre aquest dur cop. 

Lydia ha confessat que la seva mare li ha donat l’empenta que necessitava per reaparèixer davant les càmeres i tornar al seu lloc de treball. «Em va dir que he de donar-li normalitat i que li faria molta il·lusió veure’m, per a així encaminar una mica més nostra vida», ha explicat entre llàgrimes. 

Va ser dilluns passat quan la periodista va patir la pèrdua del seu germà, tan sols un dia després de la seva col·laboració en el programa especial sobre Rocío Carrasco: «Va ser al matí següent. El meu germà ha estat 45 dies ingressat per Covid». «Ho sabien tots els meus companys, tot Telecinco. Mai vam dir res perquè pensàvem que se’n sortiria», ha reconegut. 

Lydia s’ha trencat per complet al parlar de la pandèmia que també ha segat la vida del seu germà, catedràtic de Periodisme a la facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid i una eminència en el camp de la semiòtica: «¿La gent no s’adona del que estem vivint? Estan tan perduts... Cap cas és igual. Veus les notícies i hi ha gent que continua sense tenir la capacitat de quedar-se a casa». 

Notícies relacionades

«Ja no és només la tragèdia de la mort. És tan trist això del tanatori... Que hi hagi un cartell en què només es permet entrar 25 persones, quan pel meu germà hi haurien anat centenars de persones perquè era molt estimat», ha lamentat. 

«Vull donar moltíssimes gràcies al meu àngel de la guarda, Javier. No ens coneixem però has estat pendent del meu germà. També al marit de Belén Esteban, perquè ha sigut un altre àngel de la guarda, a gent de Telecinco i a tots els meus companys», ha afegit Lydia, que ha somrigut al veure un vídeo que repassava l’extensa trajectòria professional del seu germà Jorge

Temes:

Sálvame