A ‘Sálvame’

Tens enfrontament entre María Patiño i Carlota Corredera per Rocío Carrasco: «¡No em manipulis!»

La presentadora i la col·laboradora s’han embolicat en un encreuament d’acusacions sobre la veracitat del que es va explicar al documental de Telecinco

Tens enfrontament entre María Patiño i Carlota Corredera per Rocío Carrasco: «¡No em manipulis!»
1
Es llegeix en minuts

‘Sálvame’ ha protagonitzat aquesta tarda una tremenda discussió entre Carlota Corredera i María Patiño. Presentadora i col·laboradora s’han embolicat en un encreuament d’acusacions al tractar el contingut de la docusèrie de Telecinco ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’.

Notícies relacionades

Mentre el programa ha recordat les declaracions de Rocío Carrasco sobre el seu intent de suïcidi hi ha hagut aquest enfrontament per una pregunta de Corredera: «¿Qui té la capacitat per dir què és el que desemboca en un intent de suïcidi?». La presentadora de ‘Socialité’ li ha contestat taxativa: «Ningú». «Tu ho acabes de dir», li ha contestat la gallega.

Aquestes paraules han fet esclatar Patiño: «No és veritat. No em manipulis. Si tu estàs donant a entendre que jo sé per què es va intentar suïcidar, és fals», ha expressat molt alterada mentre se sentien de fons les peticions de l’exconductora de ‘Cámbiame’: «Deixa’m parlar i tranquil·litza’t».

Temes:

Sálvame