A ‘Sálvame’

Belén Esteban reafirma la seva postura després de parlar amb Antonio David Flores: «Jo crec la Rocío»

La col·laboradora ha parlat amb el seu excompany de programa, però ha preferit no donar detalls sobre la conversa

Belén Esteban reafirma la seva postura després de parlar amb Antonio David Flores: «Jo crec la Rocío»
1
Es llegeix en minuts

Dos dies després de la seva emissió, el documental protagonitzat per Rocío Carrasco continua sent l’eix vertebrador de la programació de Telecinco. La cadena anunciava aquest dilluns que ha decidit prescindir d’Antonio David Flores com a col·laborador després del demolidor testimoni de la filla de Rocío Jurado, que va commocionar els espectadors i els mateixos tertulians del documental. 

Una d’aquestes col·laboradores era Belén Esteban, que va fer autocrítica i es va mostrar penedida per haver assenyalat Rociíto com una «mala mare». «Jo hi he contribuït», va lamentar la de Paracuellos, que, d’altra banda, va afirmar que es creu el relat de la protagonista. Una postura que ha mantingut durant la tarda d’aquest dimarts a ‘Sálvame’, després d’haver parlat amb Antonio David Flores. 

«És una conversa privada i no diré absolutament res», ha explicat Esteban, que va decidir aixecar el telèfon per posar-se en contacte amb el seu ja excompany de programa: «Li vaig trucar dues vegades i sortia el telèfon apagat. Li vaig deixar un whatsapp i m’ha trucat ell»

«No mentiré, però la conversa que he tingut amb ell me la guardaré per a mi», ha afegit la ‘princesa del poble’. La resta de col·laboradors han intentat fer-la parlar, però ha preferit no revelar el contingut d’aquesta misteriosa trucada

Notícies relacionades

No obstant, la conversa amb Flores no ha fet que Esteban hagi canviat d’opinió des de diumenge. «Si haguessis d’escriure un tuit, ¿posaries #RocíoYoTeCreo o #RocíoYoNoTeCreo?», li ha llançat Carlota Corredera, cosa que ella ha respost de forma taxativa: «Jo crec la Rocío»

«Diré una cosa. Li he fet preguntes i m’ha contestat a tot. Si m’ho he cregut o no m’ho he cregut, m’ho quedo per a mi», ha comentat Belén Esteban a l’espai vespertí de Telecinco, on també ha assegurat que en tots aquests anys no s’ha sentit «utilitzada» per Flores

Temes:

Sálvame