A ‘Sálvame’

Jorge Javier i Antonio David, enfrontats per Rocío Carrasco: «Estàs jugant al mateix de sempre»

El presentador reconeix que sempre ha estat més inclinat cap al costat de la filla de Rocío Jurado

Jorge Javier i Antonio David, enfrontats per Rocío Carrasco: «Estàs jugant al mateix de sempre»
2
Es llegeix en minuts

’Sálvame’ ha provocat un terratrèmol en el món de la premsa del cor a l’anunciar que aquest diumenge, 21 de març, Telecinco emetrà la primera entrega de ‘Rocío, explicar la verdad para seguir viva’. Es tracta d’una sèrie documental en la qual Rocío Carrasco donarà per primera vegada la seva versió sobre totes les polèmiques en les quals s’ha vist embolicada durant els últims 25 anys. 

Jorge Javier Vázquez, que ja ha vist el primer capítol del documental, ha parlat aquesta tarda en directe amb Antonio David Flores, que ahir es va quedar completament impactat al saber que la mare de la seva filla trencarà el seu silenci. 

«¿Per què sempre has donat més suport a Rociíto?», li ha preguntata el col·laborador al presentador, que no ha ocultat en quin dels dos bàndols es posiciona. No obstant, ha volgut deixar clar que no té una relació d’amistat amb la filla de Rocío Jurado: «Parlem molt de tant en tant i mai hem tingut una conversa d’asseure’ns durant una tarda sencera». 

«Tampoc ho has necessitat, perquè sempre has tingut l’opinió d’ella en boca de les seves amigues», ha deixat caure Antonio David davant Jorge Javier, que no ha volgut passar per alt les insinuacions del tertulià: «Que no. ¿Tu creus que he parlat amb les Campos de Rocío Carrasco?».

«Recorda una conversa que vam tenir», afegia l’exguàrdia civil, provocant el desconcert del presentador: «Antonio, per aquest camí, amb mi, no. Si et dic que no he parlat amb elles de Rocío Carrasco és perquè no ho he fet»

Notícies relacionades

Després Antonio David ha tornat a fer referència a una suposada conversa que va mantenir amb Jorge Javier Vázquez en un camerino. «Ho pots dir perfectament en públic. No ho recordo», ha reconegut el conductor de ‘Sálvame’, que l’ha animat que revelés el contingut d’aquesta xerrada. 

Al veure que el col·laborador sortia per la tangent, l’emprenyament de Jorge Javier ha anat en augment: «Estàs jugant al mateix de sempre, que és desviar l’atenció». «Si vols fer veure que sempre m’he posicionat més a favor de Rocío Carrasco per ser el seu amic és mentida, perquè no ho som», ha conclòs. 

Temes:

Sálvame