Xarxes socials

Un membre del nou consell de RTVE «mata» per error Liza Minelli

Ramon Colom va publicar aquest divendres un tuit en què va parlar de la mort de l’artista, havent de rectificar posteriorment al comprovar que la notícia era falsa

Un membre del nou consell de RTVE «mata» per error Liza Minelli
1
Es llegeix en minuts

Les xarxes socials les carrega el diable, sinó que l’hi diguin a Ramon Colom, director general de TVE entre els anys 1990 i 1996. El futur integrant del nou consell d’administració de RTVE ha comès un gravíssim error al publicar al seu compte personal de Twitter que la cantant i actriu Liza Minelli havia mort, una notícia que no era certa: «La vida és un cabaret».

«Demano perdó. Un amic meu argentí m’ha anunciat que havia mort Liza Minelli. És un tio rigorós i a mi m’ha agafat al carrer, mentre m’esperaven altres persones. La notícia és falsa i quan ho he pogut comprovar ja era tard. Mai l’havia d’haver pujat. Perdó», va assegurar el periodista en un tuit publicat hores després de donar per cert aquest fet.

Notícies relacionades

Aquesta equivocació arriba dies després que el PSOE, Unides Podem, el PP i el PNB arribessin a un acord per a la renovació del consell d’administració de RTVE, que estarà presidit per José Manuel Pérez Tornero, que substituirà Rosa María Mateo, administradora única provisional des de mitjans del 2018.

Després del nomenament d’Elena Sánchez Caballero, José Manuel Martín Medem, Carmen Sastre, Jenaro Castro i Juan José Baños al Congrés dels Diputats, Ramon Colom serà un dels quatre consellers del nou consell de RTVE que, previsiblement, siguin nomenats els pròxims dies pel Senat, tal com van acordar els esmentats partits polítics després del concurs públic, al que també es va presentar.

Temes:

TVE