Enuig del presentador

Risto, contra la Comunitat de Madrid per vetar a ‘Todo es mentira’: «Se’ns està censurant»

El rostre de Mediaset afirma que el seu programa ha sigut vetat dels actes d’Isabel Díaz Ayuso

Risto, contra la Comunitat de Madrid per vetar a ‘Todo es mentira’: «Se’ns està censurant»
1
Es llegeix en minuts

Risto Mejide ha tornat a xerrar aquest dimarts a ’Todo es mentira’ amb Alfonso Serrano, que al mes de febrer es va comprometre que el programa pogués visitar l’Hospital Zendal per fer un reportatge. No obstant, malgrat la invitació del portaveu del PP a l’Assemblea de Madrid, l’equip de l’espai de Cuatro encara no ha pogut visitar les polèmiques instal·lacions

«El 22 de febrer vam intentar que ens deixessin entrar al Zendal amb l’única condició que havíem posat, anar-hi de manera aleatòria i sense entrada en comitiva. Volíem fer-ho de veritat, informar els espectadors. No només ens van dir que no, sinó que a més van muntar un acte amb mitjans al qual no se’ns va deixar assistir. Això encara és més greu», ha recordat el presentador durant l’entrega d’avui. 

Per part seva, Serrano ha llançat pilotes fora i ha assegurat que ha de «respectar el criteri de la conselleria de Sanitat». «Un hospital no es pot visitar per sorpresa amb un equip de televisió», ha afirmat. Una defensa que no ha convençut Risto: «Això m’ho dius el dia que ho vam proposar i podem estar-hi d’acord o no. No és un caprici això d’anar-hi per sorpresa. És perquè hi ha moltes sospites sobre el Zendal». 

Notícies relacionades

«El dia de la promesa no hi havia aquest condicionament. No van dir que no es podria», ha afegit el presentador, que també ha compartit la seva indignació per l’acte que es va celebrar a l’hospital i al qual el seu programa no va poder acudir: «Van ser tots els nostres companys. Aquest criteri de la conselleria de Sanitat m’agradaria saber quin és, perquè no té res a veure amb un criteri sanitari. Si no, no muntes un esdeveniment l’endemà». 

L’enuig de Risto ha anat en augment a l’assenyalar que el director de l’hospital també havia accedit que el seu programa visités el recinte: «L’endemà hi van anar tots els mitjans. Em sembla escandalós. La setmana passada vam tornar a intentar-ho i també se’ns va negar. La Comunitat de Madrid ens ha vetat als esdeveniments de la presidenta des que es va fer la promesa». «Se’ns està censurant per voler informar amb rigor i llibertat», ha admès. 

Temes:

Risto Mejide