Ho explica a ‘Sálvame’

Belén Esteban revela les preguntes que els faria a Sánchez, Iglesias i Almeida a un ‘Deluxe’

La col·laboradora ha confessat que li agradaria poder entrevistar polítics a l’espai de Telecinco

Belén Esteban revela les preguntes que els faria a Sánchez, Iglesias i Almeida a un ‘Deluxe’
1
Es llegeix en minuts

Belén Esteban vol que ’Sábado Deluxe’ s’obri a la política. La col·laboradora ha confessat durant la tarda d’aquest dilluns que li encantaria poder entrevistar polítics a l’edició nocturna de ‘Sálvame’ i ha revelat els noms dels representants amb qui li agradaria tenir una conversa. 

«M’encantaria que vingués el president del Govern», ha començat dient la Belén, que en més d’una ocasió s’ha mostrat molt crítica amb l’Executiu Pedro Sánchez. De fet, això va desencadenar la seva gran bronca amb Jorge Javier Vázquez l’estiu passat. Però a més, la de Paracuellos també vol que visitin el programa Pablo Iglesias i José Luis Martínez-Almeida. «M’encanta», ha dit sobre l’alcalde de Madrid. 

Notícies relacionades

La col·laboradora ha recordat que va conèixer el vicepresident del Govern en un esdeveniment i ha reconegut que va ser «supereducat» amb ella. «Li preguntaria que per què ha canviat el seu estatus», ha admès, donant peu que Carlota Corredera li proposés una pregunta molt més directa: «¿Li preguntaries que si ara es considera casta?». «Sí», ha confirmat Belén. 

De Pedro Sánchez li agradaria conèixer «en què s’ha equivocat en la gestió de la pandèmia», mentre que amb Almeida el to seria molt més suau: «Li preguntaria que si es presentaria com a president del Govern». Kiko Matamoros, per part seva, també ha compartit quina seria la seva pregunta per al polític popular: «M’agradaria saber quin és el secret per no haver fet res especial i tenir tant reconeixement públic».

Temes:

Sálvame