Llança un dard

Paz Herrera critica que no s’esmentés Christian Gálvez en l’aniversari de ‘Pasapalabra’

L’actual participant d’‘El Cazador’ ha destacat el paper del presentador en els 20 anys del format

Paz Herrera critica que no s’esmentés Christian Gálvez en l’aniversari de ‘Pasapalabra’
2
Es llegeix en minuts

La celebració del 20è aniversari de ‘Pasapalabra’ va causar certa controvèrsia a les xarxes socials. L’entrega especial que va emetre Antena 3 per commemorar les seves dues dècades d’història va comptar amb Silvia Jato i Jaime Cantizano, però no hi va haver ni rastre de cap altre dels seus expresentadors: Christian Gálvez. Cal recordar que aquest últim té un contracte amb Mediaset, per la qual cosa la seva aparició en el grup rival no era viable. 

Malgrat aquesta absència, Roberto Leal va tenir un detall amb el seu company i li va dedicar unes paraules a través d’Instagram. No obstant, que no se l’esmentés durant l’especial ha molestat els seguidors del concurs i alguns dels seus exparticipants, com és el cas de Paz Herrera

L’actual concursant d’‘El Cazador’ a les tardes de TVE ha dedicat unes carinyoses paraules a Gálvez i ha llançat un dard a Antena 3: «Per molt que ni l’esmentessin, segons em diuen, en la celebració, Christian va ser la cara de ‘Pasapalabra’ en 12 dels 20 anys». 

«Va convertir un concurset en ‘el’ concurs, amb audiències mai assolides abans. I ho dic perquè és veritat, i perquè estimo Christian una ‘jartá’», afegeix Paz en un missatge al qual ha respost el mateix presentador: «Jo t’estimo amb i sense ‘roscos’. ¡Quines ganes de poder viatjar i visitar-te de nou!»

Notícies relacionades

Un dia després del programa, Silvia Jato aclaria que durant les gravacions del programa s’havia esmentat tots els presentadors que han format part de la història de ‘Pasapalabra’, tot i que aquesta part no es va incloure en el muntatge final. 

«Li dedico al gran Constantino Romero tot el programa d’ahir. Vaig pensar que havia sortit el seu nom, com així va ser en la gravació, però els programes de vegades són molt llargs en les gravacions i han de tallar moltes parts, sense cap mala intenció», va explicar Jato: «Així que, a ell tot el meu afecte des d’on estigui mirant-nos i cantant amb la seva gran veu. Mestre de mestres. I també a Christian Gálvez, que esmentem en el mateix context del programa. ¡Peça meravellosa del Pasapalabra!». 

Temes:

Pasapalabra