Vídeo

Paca la Piraña es cola a ‘La ruleta de la suerte’ per resoldre un plafó sobre ‘Drag Race España’

Atresplayer Premium estrenarà la seva pròpia adaptació del format amb Supremme de Luxe com a presentadora

Paca la Piraña es cola a ‘La ruleta de la suerte’ per resoldre un plafó sobre ‘Drag Race España’
1
Es llegeix en minuts

Amb les gravacions de ’Drag Race España’ en marxa, Atresmedia ha organitzat un divertit ‘crossover’ amb altres formats de la casa per promocionar la seva pròxima estrena a Atresplayer Premium

Paca la Piraña es converteix en concursant de ‘La ruleta de la suerte’ per resoldre un plafó i revelar qui serà la presentadora de l’adaptació espanyola de ‘Drag Race’. Com s’havia avançat fa unes setmanes, Supremme de Luxe serà la mestra de cerimònies d’aquesta nova aposta. 

«Des de casa es veu tot molt fàcil i molt senzill, però des d’aquí és molt difícil», assegura Paca, que apareix en el vídeo per partida doble: com a concursant i com a hostessa. «¡Aquesta drag queen és meravellosa! Una dona guapa, que sap estar, que és trempada, que és elegant», afirma després d’encertar el nom de la presentadora. 

El jurat de ‘Drag Race’

Notícies relacionades

Supremme de Luxe serà la presentadora de ‘Drag Race España’. Amb més de 20 anys de carrera sobre els escenaris, la popular artista es posa al capdavant del format en el qual intentarà buscar la millor superestrella drag del nostre país.

La presentadora estarà acompanyada cada setmana per un jurat fix: Javier Calvo, Javier Ambrosi i la dissenyadora de moda Ana Locking. A més, cada setmana hi haurà un jurat convidat que els ajudarà en les seves tasques.