Pels Goya

’Cine de barrio’ es renova i emet aquest dissabte la pel·lícula més moderna de la seva història

L’espai presentat per Alaska estrenarà capçalera, decorat i grafisme

’Cine de barrio’ es renova i emet aquest dissabte la pel·lícula més moderna de la seva història
1
Es llegeix en minuts

TVE es bolca aquest dissabte amb els Premis Goya 2021. A més, a la tarda emetrà una edició especial de ‘Cine de barrio’ amb la comèdia del 2018 ‘Que baje Dios y lo vea’, la pel·lícula més moderna de la seva història. 

Alaska estarà acompanyada per Antonio Resines i Alain Hernández, un dels protagonistes, i xerraran sobre la història dels Goya i el cine d’abans i d’ara. El programa, a més, aprofita aquesta ocasió especial per estrenar capçalera, decorat i grafisme.

Notícies relacionades

A continuació arribarà el glamur de l’alfombra vermella, que podrà veure’s a La 1. Des d’allà, Elena S. Sánchez, Carlos del Amor, Ana Ibáñez i Rafa Muñoz rebran els lliuradors dels premis, els únics convidats presencials. No faltaran les connexions amb els nominats i altres estrelles del cine que també acompanyaran aquesta insòlita edició.

La gala començarà les 22:00 hores, en directe des del Teatre del Soho CaixaBank de Màlaga. Dirigida i presentada per Antonio Banderas i María Casado, comptarà amb la participació d’una llarga llista d’estrelles: Robert de Niro, Al Pacino, Dustin Hoffman, Helen Mirren, Charlize Theron, Isabelle Huppert, Monica Bellucci, Salma Hayek, Sylvester Stallone, Emma Thompson, Benicio del Toro, Ricardo Darín o Laura Dern són algunes d’elles. 

Temes:

TVE