A ‘TEM’

Risto Mejide: «Estic fart que si no balles l’aigua als ulls a Podem, ets un feixista»

El presentador de Mediaset ha llançat un missatge als qui l’acusen de simpatitzar amb l’extrema dreta

Risto Mejide: «Estic fart que si no balles l’aigua als ulls a Podem, ets un feixista»
1
Es llegeix en minuts

Risto Mejide, que no es talla a l’hora de compartir el seu propi punt de vista sobre l’actualitat política i social, llançava aquest dimecres un contundent missatge a totes les persones que l’acusen de ser «feixista». Precisament aquesta setmana, el presentador de ‘Todo es mentira’ s’ha situat al centre de les crítiques per les seves paraules sobre la jove que va perdre un ull als disturbis de Catalunya.

«Si després de tres dies d’aldarulls vas a un lloc on hi pot haver disturbis, una carícia no t’emportaràs», va afirmar Risto, que des d’aleshores ha rebut nombrosos atacs a les xarxes socials. Durant la tarda de dimecres, aprofitava per fer una reflexió sobre alguns dels qualificatius que se li atribueixen tant a ell com a altres companys de professió.

«¿Què significa blanquejar el feixisme? Em sembla una expressió horrorosa», va començar dient el presentador de Mediaset abans de posar el focus en la formació encapçalada per Pablo Iglesias: «Qualsevol que no combregui amb un partit polític com Podem, que no li balli l’aigua als ulls tot el dia, és un feixista». 

Notícies relacionades

Una situació de la qual Risto afirma estar-ne «fart». «Crec que la gent que treballem en això n’estem farts. Estem farts que surti el pamflet de Dina Bousselham dient-nos a tots fatxes. Simplement perquè no els ballem l’aigua als ulls. Igual com no la hi ballem a Vox, al PSOE o al PP.» 

«El problema no és a l’etiqueta que cada un posi», va continuar dient, visiblement emprenyat, abans de finalitzar el seu missatge amb una crítica als qui assenyalen els periodistes: «El problema és que aquesta gent sí que està pintant, de manera metafòrica, les cases dels comunicadors.» 

Temes:

Risto Mejide