Informa del seu estat

Mila reapareix a ‘Sálvame’: «Si el tractament no funciona, el deixo i fins que duri»

Mila reapareix a ‘Sálvame’: «Si el tractament no funciona, el deixo i fins que duri»
1
Es llegeix en minuts

Mila Ximénez ha reaparegut aquest dimarts a ‘Sálvame’ després de diverses setmanes d’absència. La col·laboradora, que s’ha estat sotmetent a un fort tractament de quimioteràpia, ha admès que durant tot aquest temps ha estat molt feble i sense poder-se aixecar gairebé del llit. 

«He estat al llit gairebé un mes», ha reconegut la periodista després de retrobar-se amb els seus companys: «La gent ha estat molt preocupada i jo també. Aquestes dues setmanes vull treballar. S’ha complicat una de les zones i em faran un TAC, quan em donin el resultat prendré una decisió».

Mila, que des que va rebre el diagnòstic l’estiu passat s’ha mostrat optimista, ha parlat amb claredat sobre l’estat en el qual es troba actualment: «El que m’ha passat aquest mes no l’hi desitjo a ningú. M’he espantat». «M’agrada viure però amb qualitat de vida», ha assenyalat abans d’afegir que cada dia està «més preparada» per al que pugui ocórrer en el futur. 

Notícies relacionades

«No em veig amb un tub al nas com Pau Donés», ha assenyalat la col·laboradora de ‘Sálvame’, que ha impactat els espectadors amb algunes de les seves declaracions: «Si el tractament no funciona, el deixo i fins que duri»

En elaboració. 

Temes:

Sálvame