Llista completa

‘La templanza’, amb Leonor Watling, principal estrena de Prime Video al març

L’adaptació audiovisual de la novel·la de María Dueñas arribarà el 26 de març

‘La templanza’, amb Leonor Watling, principal estrena de Prime Video al març
1
Es llegeix en minuts

El març arriba a Amazon Prime Vídeo amb una allau d’estrenes i tornades. Un dels més destacats és el de ‘La templanza’, l’adaptació audiovisual de la novel·la homònima de María Dueñas, que veurà la llum mundialment al partir del 26 de març.

Protagonitzada per Leonor Watling i Rafael Novoa, la ficció narra la història de Soledad Montalvo i Mauro Larrea, una dona i un home fets a si mateixos els destins dels quals estan a punt de convergir en un lloc i un temps fascinants. Es tracta d’una història sobre la superació de l’adversitat i la recerca del nostre lloc al món. Una història sobre com construir un imperi i perdre-ho tot un dia, sobre aventures en terres exòtiques i les segones oportunitats. ‘La Templanza’ farà viatjar l’audiència fins a les tumultuoses comunitats mineres de Mèxic al segle XIX, passant pels elegants salons de la més exclusiva societat londinenca, per arribar a la Cuba del tràfic d’esclaus i, d’allà, a un Jerez gloriós on es trobaven els cellers més importants del món.

‘El rey de Zamunda’ – 5 de març

Notícies relacionades

Una altra de les estrenes destacades de Prime Video serà ‘El rey de Zamunda’. Ambientada en l’exuberant real país de Zamunda, l’acabat de coronar rei Akeem (Eddie Murphy) i el seu fidel confident Semmi (Arsenio Hall) s’embarquen en una nova i divertidíssima aventura que els porta a recórrer el món, des de la seva gran nació africana fins al districte de Queens, Nova York, on va començar tot.

‘Invincible’ – 26 de març

‘Invincible’ és una sèrie animada de superherois per a adults que gira entorn de Mark Grayson (Steven Yeun), de disset anys, un noi com qualsevol altre de la seva edat, excepte que el seu pare és el superheroi més poderós del planeta, Omni-Man (J.K. Simmons). Però a mesura que Mark desenvolupa els seus propis poders, descobreix que el llegat del seu pare potser no és tan heroic com sembla.

ALTRES ESTRENES

  • 6 de març: ‘Ley i orden: unidad especial de víctimas’ (temporades 11, 12 i 13)

  • 10 de març: ‘The Priest’

  • 10 de març: ‘Jack’

  • 10 de març: ‘Los secretos que ocultamos’

  • 12 de març: ‘Making their mark’ (temporada 1)

  • 13 de març: ‘Chicos buenos’

  • 14 de març: ‘Nekrotronic’

  • 14 de març: ‘The good fight’ (temporada 3)

  • 26 de març: ‘Abstentia’ (temporada 2)

  • 31 de març: ‘Infierno en la frontera’