A ‘Sálvame’

Anabel Pantoja se sotmet a una ecografia en directe rere el seu positiu en un test d’embaràs

La col·laboradora ha accedit a realitzar-se una altra prova per intentar sortir de dubtes

Anabel Pantoja se sotmet a una ecografia en directe rere el seu positiu en un test d’embaràs
1
Es llegeix en minuts

’Sálvame’ va finalitzar la seva entrega del dilluns 22 de febrer amb una escena surrealista. Anabel Pantoja havia accedit a sotmetre’s a un test d’embaràs en directe, convençuda que el resultat seria negatiu. No obstant, Carlota Corredera va mostrar a càmera que havien aparegut dos ratlletes. 

«Et juro que això significa que estàs embarassada», li deia la presentadora a la col·laboradora, que no donava crèdit al que estava succeint: «Això ho heu trucat vosaltres. Això no és possible». Per sortir de dubtes, la neboda d’Isabel Pantoja ha accedit a realitzar-se una ecografia en directe durant la tarda d’aquest dimarts. 

«Un moment tan íntim no el vull viure davant de tot Espanya, ho vull fer amb la meva parella, vull tenir de la mà el negre», reconeixia Anabel abans d’acceptar la proposta que li feia el programa. 

Notícies relacionades

Al centre del plató, una especialista ha fet l’ecografia però ha explicat que, en el cas que estigués embarassada, no podria apreciar-se a la prova perquè seria només de tres setmanes

«No es pot veure», ha assegurat l’ecografista abans de recordar que caldria esperar almenys unes altres dues setmanes. Per part seva, l’Anabel continua convençuda que no està embarassada. La col·laboradora, que va repetir ahir a la nit la prova fins i tot en dues ocasions amb resultats negatius, ha reconegut que en aquests moments no vol ser mare

Temes:

Sálvame