A ‘Todo es mentira’

Risto, sobre el canvi de seu del PP: «Una cortina de fum per no parlar del daltabaix a Catalunya»

El presentador ha parlat al seu programa de l’anunci que ha fet Pablo Casado sobre el canvi de la seu a Génova

Risto, sobre el canvi de seu del PP: «Una cortina de fum per no parlar del daltabaix a Catalunya»
1
Es llegeix en minuts

El Partit Popular ha anunciat aquest dimarts el canvi de la seva seu a Génova. «No podem seguir en un edifici del qual s’estan investigant les reformes», ha explicat el seu líder, Pablo Casado, tan sols dos dies després del daltabaix del seu partit a Catalunya. Sobre aquest assumpte ha parlat aquesta tarda Risto Mejide, que ho ha definit com una «cortina de fum» per tapar els mals resultats dels populars en les eleccions catalanes. 

«El PP és un partit nòmada que es queda ara fins i tot sense seu. Anirà ves a saber on», ha començat dient el presentador de ‘Todo es mentira’: «Després del seu daltabaix, el PP havia de parlar i ha parlat».

«Es podia esperar que digués que assumirà el que ha passat en les eleccions catalanes, que assumirà responsabilitats», ha apuntat Risto abans de compartir una reflexió sobre aquest canvi d’edifici: «¿Però quina és la millor manera que no passi tot això? Parlant d’una altra cosa, llançant un altre missatge. Llançant el que es diu una cortina de fum». 

Notícies relacionades

El rostre de Mediaset considera que els populars han fet «una jugada claríssima». «Com que toca assumir responsabilitats pel que ha passat a Catalunya, doncs parlen de la seu», ha comentat. 

L’espai vespertí de Cuatro ha parlat, a més, amb José Luis Martínez-Almeida. L’alcalde de Madrid considera que la sortida de Génova és «una decisió encertada» i desmenteix que es degui a una falta de liquiditat. «Es deu al fet que hi ha un procediment judicial i es considera que el més convenient és deixar aquesta seu i poder acudir a una altra», ha explicat el polític, que desconeix quina serà la nova destinació del seu partit.

Temes:

Risto Mejide