Bronca

Jorge Javier esclata de nou contra Belén Esteban: «A prendre pel sac, m’has demostrat com ets»

El presentador ha carregat contra la col·laboradora després que aquesta l’amenacés de treure imatges seves

Jorge Javier esclata de nou contra Belén Esteban: «A prendre pel sac, m’has demostrat com ets»
1
Es llegeix en minuts

Es reobre la guerreja entre Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez. Les dues cares més conegudes de ‘Sálvame’ han tornat a protagonitzar una tensa baralla en directe després de les acusacions de la col·laboradora, en què assegurava que el presentador ensenyava als seus companys «fotos seves on apareixia horrorosa».

La princesa del poble ha llançat aquest comentari i ha assegurat que també té imatges del català, cosa que l’ha fet esclatar: «Que surtis dient que tens fotografies meves em fa adonar-me del nivell de persona que ets». «T’estic demanant perdó, no ets capaç d’acceptar les disculpes i a sobre dius que tens fotografies meves», ha assegurat mostrant-se molt indignat per l’actitud de la madrilenya.

Notícies relacionades

El també conductor de ‘La casa fuerte’ ha carregat durament amb la col·laboradora, que amb prou feines ha parlat: «No em vinguis ara amb això, ni amb amenaces, ni res. ¿Només a tu se’t poden acceptar les disculpes? ¿Només tu tens aquesta potestat? Amb mi no, maca».

La tensió ha arribat fins al punt que Belén Esteban ha esclafit a plorar, una cosa que no ha fet parar Jorge Javier: «No em val i no em ploris perquè m’és igual. El plor funciona molt bé davant la càmera. A prendre pel sac». Mentre acabava aquesta frase i canviava de tema, l’ex de Jesulín de Ubrique ha abandona el plató.

Temes:

Sálvame