A Twitter

Risto, després de l’absolució a Cifuentes: «Aneu passant, podeu respondre aquest tuit amb les vostres rectificacions»

El presentador de ‘Todo es mentira’ ha tornat a sortir en defensa de qui va ser col·laboradora del seu programa

Risto, després de l’absolució a Cifuentes: «Aneu passant, podeu respondre aquest tuit amb les vostres rectificacions»
1
Es llegeix en minuts

L’Audiència Provincial de Madrid ha absolt l’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, del delicte de falsedat documental del qual havia sigut acusada per induir a la falsificació de l’acta del seu treball de final de màster. No obstant, el tribunal sí que ha condemnat l’exassessora Teresa Feito i la professora Cecilia Rosado. 

La reacció de Risto Mejide després de conèixer-se la notícia no ha tardat a arribar, ja que fa uns dies també mostrava públicament el seu recolzament a qui va ser la seva col·laboradora. Aquest matí, el presentador de ‘Todo es mentira’ ha escrit un missatge per reafirmar la seva postura en tot aquest assumpte: «Aneu passant... podeu respondre aquest tuit amb les vostres rectificacions». «L’Audiència de Madrid absol l’expresidenta madrilenya Cristina Cifuentes pel cas Màster», afegeix. 

Notícies relacionades

Un dels que han respost aquest tuit, però no per rectificar, ha sigut el conegut periodista Antonio Maestre. El col·laborador de programes com ‘Al rojo vivo’ no ha ocultat la seva sorpresa al llegir les paraules de Risto. «Està defensant una senyora per a la qual han falsificat un paper per un màster que no va fer», ha recordat.

El rostre de Mediaset, per la seva banda, ha apuntat que està «respectant la decisió d’un tribunal que, en aquesta ocasió, coincideix amb la meva opinió». «És el problema de periodistes i polítics que només creuen en la justícia quan els dona la raó. Ah. I de defensar-se, ho fa ella sola. I molt bé, pel que sembla», afegeix al tuit. 

Temes:

Risto Mejide