A ‘Todo es mentira’

Risto Mejide ofereix feina al responsable del rètol de TVE sobre Elionor: «Volem gent com tu»

L’administradora única de RTVE ha ordenat que el treballador que va cometre l’equivocació sigui rellevat del seu lloc

Risto Mejide ofereix feina al responsable del rètol de TVE sobre Elionor: «Volem gent com tu»
1
Es llegeix en minuts

És la polèmica televisiva del dia. ‘La hora de La 1’, el magazín que presenta Mónica López a TVE, ha rebut una allau de crítiques pel rètol amb el qual ha informat sobre la marxa de la princesa Elionor al Regne Unit per iniciar els seus estudis de Batxillerat. «Elionor se’n va d’Espanya, com el seu avi», es va poder llegir a la pantalla mentre els tertulians debatien sobre aquesta informació. 

La radiotelevisió pública va reaccionar tan sols uns minuts després amb un comunicat en el qual anunciava que s’han pres «mesures immediates» perquè els responsables d’aquesta «equivocació» siguin rellevats dels seus llocs. La decisió de Rosa María Mateo ha arribat aquesta tarda fins a ‘Todo es mentira’, on Risto Mejide li ha llançat una proposta al responsable del rètol. 

Notícies relacionades

«¿Què ha fet la televisió pública, la que paguem tots? Posar aquest rètol», explicava el presentador de Mediaset mentre en pantalla apareixia la frase en qüestió. Tot seguit, entre rialles, es feia ressò de la mesura que ha pres RTVE: «No sabem qui ha fet aquest rètol, però sí que sabem que Rosa María Mateo ha ordenat el relleu del seu responsable». 

Aprofitant aquesta situació, el membre del jurat de ‘Got talent’ ha reconegut que li agradaria tenir en el seu equip la persona que ha sigut rellevada del seu lloc. «Jo tinc un missatge per a ell. Et volem com a guionista. En aquest programa fa gent com tu», ha assegurat Risto. 

Temes:

Risto Mejide