Hospitalitzat

Jordi Sánchez, ingressat a l’hospital per coronavirus

La notícia ha sigut confirmada a les seves xarxes oficials

Jordi Sánchez, ingressat a l’hospital per coronavirus
1
Es llegeix en minuts

Jordi Sánchez es troba ingressat després de donar positiu en coronavirus. La família de l’actor ha comunicat la notícia a les seves xarxes oficials mitjançant un senzill missatge en el qual també s’ha assegurat que està evolucionant favorablement.

Notícies relacionades

Durant el matí d’aquest dissabte els familiars del protagonista de ‘La que se avecina’ han anunciat la seva situació a les xarxes del català. En el text es demana màxima privacitat i respecte per l’actor mentre es trobi ingressat per Covid-19. També han volgut destacar que està millorant de forma favorable i que desitgen poder informar al més aviat possible d’una total recuperació.

La publicació compartida no ha tardat a omplir-se de multitud de missatges de recolzament al Jordi de molts dels seus fans, així com d’alguns dels actors més coneguts de la ficció nacional. Alguns dels seus companys en la sèrie de Mediaset com Petra Martínez, que interpreta la Fina, o Víctor Palmero, que dona vida a la seva filla en la ficció Alba Recio, li ha enviat tot el seu afecte de forma pública.