Comentaris masclistes

Cristina Pedroche comparteix els greus insults que rep a les xarxes: «Ho denunciaré»

La presentadora assegura que ha sigut víctima d’atacs masclistes i misògins diàriament

Cristina Pedroche comparteix els greus insults que rep a les xarxes: «Ho denunciaré»
1
Es llegeix en minuts

Les xarxes socials es poden convertir en un autèntic infern en multitud d’ocasions, especialment per als famosos per la seva exposició pública. Cristina Pedroche ja no pot més i ha compartit amb els seus seguidors els insults i comentaris masclistes que rep diàriament en pràcticament tot el contingut que publica. La col·laboradora de ‘Zapeando’ també ha assegurat que pensa denunciar els responsables d’aquests actes d’odi envers ella.

Notícies relacionades

La presentadora va compartir a les seves xarxes socials diverses imatges de converses en les quals es podien apreciar tota mena de desqualificatius de part de diversos usuaris que anaven més enllà dels límits permesos. «Puta porca» «Imbècil», «Tens cara de travesti», «Roja de merda» i una llarga llista de denigrants insults que demostraven les respostes que tenia a algunes imatges o vídeos compartits en el seu perfil oficial.

Cristina Pedroche es va sincerar sobre com se sent quan rep aquests comentaris: «Us dic que ja està bé». A més, va assegurar que pensa prendre partida en l’assumpte de forma immediata per posar fi a aquesta situació tan extrema: «A partir d’ara no només restringiré cada comentari d’odi. Ho denunciaré. Crec que és l’única manera que això acabi», va afegir en el text publicat.