Després de l’enrenou a les xarxes

Samantha Vallejo-Nágera demana disculpes pel comentari homòfob al seu fill: «Que jugui amb el que vulgui jugar»

Samantha Vallejo-Nágera demana disculpes pel comentari homòfob al seu fill: «Que jugui amb el que vulgui jugar»
1
Es llegeix en minuts

Després de l’enrenou generat a les xarxes socials, Samantha Vallejo-Nágera s’ha vist obligada a demanar disculpes pel desafortunat comentari al seu fill Roscón en un vídeo en directe al seu compte d’Instagram. El vídeo, que també va pujar a la seva galeria, havia causat la indignació de molts, que consideraven que la jutge de ‘Masterchef’ estava sent homòfoba.

Tot ocorria quan el petit Roscón revelava al vídeo cuinant amb la seva mare que havia celebrat el Dia de la Pau a l’escola i que havia ballat amb els seus companys. Quan la seva mare li preguntava si havia ballat amb un noi o amb una noia, ell responia que amb un noi. Samantha el corregia: «Els nois ballen amb les noies».

Notícies relacionades

L’endemà, Samantha donava explicacions també al seu Instagram: «Primer de tot, vull demanar disculpes, perquè no era gens la meva intenció ferir o ofendre algunes persones. M’he expressat malament i res més», començava dient el seu comunicat.

Samantha assegura que el seu fill amb síndrome de Down és «un nen genial» i «per a mi és un orgull ser la seva mare i deixar-lo ser com és». «Que es disfressi del que es vulgui disfressar i que jugui amb el que vulgui jugar. Espero que puguem continuar disfrutant de Roscón sent tots feliços i sense ferir ningú, que així és com el vull educar», expressava la cuinera.

Temes:

Masterchef