Polèmica

Crítiques a Samantha Vallejo-Nágera per un comentari homòfob davant el seu fill Roscón

La jutge de ‘Masterchef’ ha causat indignació en xarxes per afirmar que «els nois ballen amb les noies»

Crítiques a Samantha Vallejo-Nágera per un comentari homòfob davant el seu fill Roscón
1
Es llegeix en minuts

Samantha Vallejo-Nágera ha rebut una allau de crítiques durant el matí d’aquest dilluns, 1 de febrer, pel desafortunat missatge que li ha transmès al seu fill Roscón mentre feien un directe a Instagram. La jutge de ‘Masterchef’ preparava unes creps americanes junt amb el seu fill, que fa uns dies va fer 13 anys, quan li ha demanat que contés com havia celebrat el Dia de la Pau al col·legi. 

Després que el nen expliqués que ell i els seus companys de classe havien fet una festa, Samantha li ha fet una pregunta: «¿I vau ballar?». Roscón ha respost de manera afirmativa i la cuinera s’ha interessat més per aquest assumpte: «¿I amb qui vas ballar? ¿Amb una noia o amb un noi?»

Notícies relacionades

El fill de Samantha ha assenyalat que «amb un noi», i ella ha exclamat amb sorpresa i to de desaprovació: «¿Amb nois?». «Els nois ballen amb noies», ha assegurat la jutge del ‘talent show’ de cuina. Un comentari homòfob i propi d’altres temps que ha despertat les crítiques de les persones que seguien el directe. 

El més cridaner és que ha pronunciat el missatge en dues ocasions. «Els nois ballen amb noies. ¿D’acord?», li ha repetit a Roscón uns segons després. La publicació d’Instagram no ha tardat a omplir-se de comentaris que criticaven l’actitud de Samantha, que, malgrat tot, no ha rectificat per les seves paraules. El seu nom ha estat durant tot el matí en la llista de ‘trending topics’ de Twitter, en què molts usuaris han compartit la seva indignació i li han fet saber que tant els nois com les noies poden ballar amb qui ells i elles vulguin.

Temes:

Masterchef