Declaracions

L’error que María Teresa Campos reconeix de la seva època daurada a Telecinco: «Vaig haver de ser més ambiciosa»

La presentadora lamenta no haver fet un salt que hagués augmentat el seu poder televisiu i, en conseqüència, el de les seves filles

L’error que María Teresa Campos reconeix de la seva època daurada a Telecinco: «Vaig haver de ser més ambiciosa»
1
Es llegeix en minuts

María Teresa Campos ha sigut durant anys una de les presentadores més ben pagades de la televisió. La periodista, que tornarà ben aviat a treballar a Mediaset amb ‘La Campos Móvil’, com va avançar en primícia YOTELE, es va fer coneguda durant la seva etapa a TVE, primer amb Jesús Hermida i després com a cap cartell a les tardes i als matins de La 1 amb ‘Pasa la vida’.

Notícies relacionades

Amb el seu fitxatge per Telecinco el 1996, va fer un grandíssim salt professional però també econòmic, passant de tenir un sou bàsic en el llavors ens públic (complementat per diferents plus per dirigir i presentar) a cobrar un sou astronòmic que la va fer milionària. No obstant, els seus emoluments haurien pogut ser més grans si hagués sigut una mica més ambiciosa, com ella mateixa va confessar en el seu pas per ‘Viva la vida’.

«Hauria d’haver-me llançat a produir. M’ho van oferir i vaig dir que no. Si ho hagués fet, ara les meves filles haurien pogut continuar amb això», es lamentava davant Emma García. En el seu moment va valorar la possibilitat, però finalment va optar per continuar lligada a la companyia Europroduccions, liderada per Carlo Bosserman. María Teresa Campos es retroba aquesta setmana amb Jorge Javier Vázquez a ‘Sábado Deluxe’.