Defensa la seva filla

El pare de Marina (’Tentaciones’) revoluciona ‘Sálvame’: es postula per a ‘Supervivientes’ i sorprèn amb la seva edat

José Luis ha visitat el programa de Jorge Javier Vázquez i ha confessat que li agradaria anar al ‘reality’ de supervivència

El pare de Marina (’Tentaciones’) revoluciona ‘Sálvame’: es postula per a ‘Supervivientes’ i sorprèn amb la seva edat
1
Es llegeix en minuts

El plató de ‘Sálvame’ ha comptat aquest divendres amb el pare de Marina, una de les protagonistes de ’La isla de las tentaciones’, com a convidat especial. José Luis ha acudit al programa de Telecinco per defensar la seva filla i ha aprofitat per postular-se com a concursant d’un altre dels vaixells insígnia de la cadena. 

José Luis ha assegurat que no li agradaria acudir com a ‘temptador’ al ‘reality’ en el que participa Marina, però sí que ha mostrat el seu interès a viatjar a una altra illa. «¿Aniries a ‘Supervivientes’?», li ha preguntat Gema López, a la qual cosa ha respost amb un sí rotund. «M’encantaria», ha afirmat el convidat de Jorge Javier Vázquez. 

Notícies relacionades

El pas de José Luis per ‘Sálvame’ ha causat sensació a les xarxes socials, on molts usuaris han coincidit que aparenta menys edat de la que té. «Sembla el seu germà», comentava un espectador. L’empresari, que ha sorprès al revelar que té 42 anys, ha explicat que va tenir la Marina quan ell en tenia 19: «Va ser un regalet». 

El pare de la concursant ha reaccionat a més als rumors que apunten que la seva exdona podria tenir una relació amb un ‘temptador’ de la primera edició del ‘reality show’. «No vull parlar d’això, he vingut a parlar del meu llibre», ha fet broma abans de confessar que aquesta informació ja havia arribat a les seves orelles: «És la seva vida. Si ella és feliç... Tot i que ens hem separat, l’estimo moltíssim perquè és una gran dona»

Temes:

Sálvame