Feia dies que no era al programa

Trancas torna a ‘El Hormiguero’ després de superar el coronavirus: «¡He donat negatiu!»

Trancas torna a ‘El Hormiguero’ després de superar el coronavirus: «¡He donat negatiu!»
1
Es llegeix en minuts

Aquestes últimes setmanes, ‘El Hormiguero’ s’ha enfrontat a una situació mai vista en el programa: la baixa d’una de les seves ‘formigues’. Trancas (Juan Ibáñez) es va mantenir apartat del programa fa un parell de setmanes després d’haver estat en contacte amb un positiu de coronavirus.

 Dilluns passat, Trancas revelava que finalment no podia acudir al programa perquè havia donat positiu: «M’he quedat sense olfacte, però és que mai he tingut nas», va dir fent broma en una videotrucada. «Estic bé, he estat molt a casa i he fet pa», va dir, provocant la sorpresa de Pablo Motos: «¿Tu?». «He estat bevent cervesa, que et penses, ¿Que soc idiota? El compro fet, que és més barat. Estic aprofitant per veure les notícies, que et deixen súper tranquil...», va comentar amb sorna.

Notícies relacionades

Ahir l’espai tornava a connectar amb la seva formiga perquè donés una notícia: «M’he fet el test ¡i he donat negatiu!». A l’instant, Trancas apareixia per a sorpresa dels convidats de la nit, Adriana Ugarte i Eduardo Noriega: «El millor és que casa meva és aquí a baix», va comentar.

Les dues formigues es van fondre en una abraçada al tornar a retrobar-se: «T’he trobat molt a faltar», va dir Barrancas mentre es fonien en una espècie d’abraçada. «Això sembla més gran per la tele, és al·lucinant», va comentar Trancas, provocant el riure del presentador. «Sé que ha sigut dur per a vosaltres, però ho heu fet bastant bé sense mi», va fer broma la formiga.

Temes:

El hormiguero