A ‘Todo es mentira’

Risto, indignat davant l’alcaldessa de Tossa de Mar, orgullosa després de vacunar-se: «Una vergonya per a la política»

El presentador de Mediaset ha esclatat després d’escoltar la versió d’Imma Colom

Risto, indignat davant l’alcaldessa de Tossa de Mar, orgullosa després de vacunar-se: «Una vergonya per a la política»
2
Es llegeix en minuts

Risto Mejide ha acabat esclatant aquesta tarda a ‘Todo es mentira’ després d’escoltar el testimoni d’Imma Colom. L’alcaldessa de Tossa de Mar no només s’ha saltat suposadament, el torn de vacunació, sinó que, a més, s’ha justificat i ha compartit el seu orgull per haver rebut la primera dosi. «He sigut vacunada perquè he sigut inclosa en una llista de personal sanitari de la residència geriàtrica», ha defensat. 

Colom és metge i està d’excedència després del seu nomenament a l’ajuntament de Tossa de Mar, però està alliberada al 5% per continuar amb la seva tasca mèdica. «Tot i que estigui en excedència també em tocava el meu torn de vacunació», ha assegurat l’alcaldessa, mentre que Risto li ha recordat que «això no és el que posa al protocol»: «El punt número 2 diu que només aquells que tinguin contacte directe amb els pacients»

La regidora ha mantingut que no s’ha saltat «absolutament res» i ha remarcat que no ho va fer d’amagat: «Ho vaig penjar a propòsit». «Això no l’honra; si comet una infracció i la fa pública, tampoc no la converteix en un heroi. Vostè s’ha saltat el protocol. No és una dels sanitaris que està en contacte directe amb malalts de Covid», ha replicat el presentador de Mediaset. 

Notícies relacionades

El to de la conversa ha anat en augment i Colom ha afirmat que Risto estava «equivocat». «Estic en contacte molt sovint amb personal Covid i no Covid de la residència geriàtrica», ha afirmat sense convèncer el presentador: «Imaginem que va tots els dies. ¿S’adona que a més és alcaldessa? ¿S’adona del que significa que una alcaldessa es posi la vacuna, en temps d’escassetat, abans que gent que la necessita i que treballa tots els dies en atenció primària?». 

Per a la sorpresa de Risto i de tots els col·laboradors, que no es podien creure les paraules i l’actitud de Colom, la dona ha apuntat que «abans que alcaldessa soc sanitària». «Pensava que era una mala representant política, però també és un mal exemple com a sanitària. És meravellós», li ha etzibat el conductor de ‘Todo es mentira’, que ha conclòs l’entrevista visiblement indignat: «Li dic que és vostè una vergonya tant per a la política com per a la classe sanitària. Amb el reglament a la mà, vostè no havia de ser vacunada»

Temes:

Risto Mejide