Aquest dijous a les 22.00

Telecinco avança els primers drames de ‘La isla de las tentaciones’: demà s’activarà la ‘llum de la temptació’

La cadena avança algunes de les trames que tindran lloc en la segona entrega del ‘reality’

Telecinco avança els primers drames de ‘La isla de las tentaciones’: demà s’activarà la ‘llum de la temptació’
1
Es llegeix en minuts

Telecinco llança aquest dijous la segona entrega de ‘La isla de las tentaciones’, que la setmana passada va començar la seva tercera temporada davant més de 3 milions d’espectadors, i va aconseguir, així, la seva millor estrena històrica. En el nou programa, que s’emetrà demà a partir de les 22.00 hores, les parelles començaran a estrènyer llaços amb els solters i solteres a les seves respectives vil·les

Serà aquest dijous, 28 de gener, quan s’activi per primera vegada la temuda ‘llum de la temptació’, després que una de les protagonistes sobrepassi el límit que havia marcat la seva parella. La llum i el so de l’alarma sorprendrà els nois, tot i que no sabran qui de les noies ha depassat la frontera determinada abans d’iniciar l’experiència.

A més, Sandra Barneda es desplaçarà fins a la seva vil·la per mostrar-los unes imatges que podrien canviar el rumb dels esdeveniments en la convivència. Alguns d’ells faran el pas de començar a conèixer millor algunes de les solteres amb les quals tenen més afinitat.

Els nois s’enfronten a la seva primera foguera

Notícies relacionades

Els nois assistiran, a més, a la seva primera foguera, en la qual veuran situacions que no esperaven de les seves nòvies. Un d’ells se sorprendrà al veure una cara fins ara desconeguda de la seva parella, alhora que d’altres començaran a témer pel futur de les seves relacions.

Mentrestant, a vil·la Montaña les noies continuaran coneixent els solters i en alguns casos continuaran acostant-se a ells. En d’altres, no obstant, continuaran donant voltes a la possibilitat que la seva parella pugui traspassar algun límit. A una altra de les noies, pensar en les possibles reaccions del seu nòvio li impossibilitarà viure al cent per cent l’experiència.