Nervis al plató

L’error garrafal d’una concursant de ‘La ruleta de la suerte’: «¡Això a casa no em passa!»

L’Ana va cometre un error en el programa d’Antena 3 que va provocar la sorpresa de Jorge Fernández

L’error garrafal d’una concursant de ‘La ruleta de la suerte’: «¡Això a casa no em passa!»
1
Es llegeix en minuts

Les persones que concursen en programes de televisió solen coincidir que des de casa tot sembla més fàcil. Això és el mateix que va pensar l’Ana dimarts passat a ‘La ruleta de la suerte’, després de cometre un error garrafal que li va impedir resoldre un panell que ja estava quasi descobert. 

L’Ana, que tenia 500 euros acumulats al marcador, no estava gaire convençuda de si preferia resoldre o continuar destapant lletres del panell, la pista del qual era «t’has fet gran si...». Després d’uns segons de reflexió, va decidir arriscar-se: «Intentaré resoldre’l, tot i que no n’estic gaire segura».

Notícies relacionades

«Necessites posar-te ulleres per netejar el pollastre», va pronunciar l’Ana per a sorpresa de Jorge Fernández, ja que havia ficat la pota en l’última lletra de la frase. «¿Però com vols que sigui ‘pollastre’? La L hauria d’estar posada», va raonar el presentador: «¿Si fos ‘pollastre’ per què no està posada l’altra L? No som tan dolents». 

La concursant es va posar les mans al cap al ser conscient d’aquest lapsus i va mirar de justificar-se: «Són els nervis, Jorge.» «¡A casa això no em passa!», va exclamar l’Ana entre rialles. El Jorge, per la seva banda, va insistir que el programa no havia «anat a enxampar» en aquesta ocasió i va fer broma: «També pot ser, per netejar el pollastre de vegades t’has de posar ulleres».

Temes:

Antena 3