A ‘Todo es mentira’

Risto Mejide llegeix un important missatge: «Tenim un problema molt greu a l’exèrcit»

Risto Mejide llegeix un important missatge: «Tenim un problema molt greu a l’exèrcit»
1
Es llegeix en minuts

Ahir Risto Mejide sobresaltava alguns espectadors fent un anunci a ‘Todo es mentira’. El presentador de l’espai de Cuatro va fer un alto al camí per informar d’un missatge que havia rebut aquest cap de setmana en relació amb un preocupant assumpte: la vacunació d’alts càrrecs de l’exèrcit.

«M’agradaria llegir-vos aquest missatge. He estat esperant tot el cap de setmana per veure si sortia en alguna notícia, en algun peu de foto, en algun lloc, una cosa tan greu com el que us llegiré. Perquè si és cert el que us llegiré, estarem parlant d’un nou escàndol dins de l’exèrcit del nostre país», va començar dient el conductor del programa en to seriós.

Notícies relacionades

El missatge deia així: «Hola Risto, volia començar felicitant-te per la feina que fas i continuo informant-te que a la Unitat Militar d’Emergències (UME), aquesta unitat que tant va sortir a la televisió durant la pandèmia, s’estan vacunant els capitans de les companyia abans que la tropa, que són els que de veritat estan al peu del canó», va expressar.

«Si això és el protocol que s’està seguint, almenys en aquesta unitat de què m’informen, tenim un problema molt greu dins de l’exèrcit també», va afirmar Mejide, que afegia sorprès: «Hem trucat a Defensa per preguntar per aquest cas, i allà és on us quedareu de pedra, ens diuen que no en tenien ni idea. Primera notícia, diuen».

Temes:

Risto Mejide