Projecte

HBO Max planeja l’adaptació televisiva de ‘Harry Potter’ amb una sèrie d’acció real

WarnerMedia hauria iniciat les converses per portar l’univers literari a la petita pantalla

HBO Max planeja l’adaptació televisiva de ‘Harry Potter’ amb una sèrie d’acció real
1
Es llegeix en minuts

El salt de Harry Potter a la televisió podria estar més a prop de l’esperat. WarnerMedia vol desenvolupar l’adaptació televisiva de l’exitosa franquícia, i per a això, ha iniciat iniciat una ronda de converses amb diversos guionistes amb l’objectiu de trobar la millor manera possible de plasmar l’univers literari creat per J. K. Rowling a la petita pantalla. 

Si el projecte finalment tira endavant, el destí de la sèrie no seria cap altre que HBO Max, plataforma propietat de WarnerMedia que també està treballant en ‘House of the Dragon’, l’esperada preqüela de ‘Joc de trons’

Tal com informa ‘The Hollywood Reporter’, el desenvolupament de la sèrie d’acció real de ‘Harry Potter’ està en un estat molt embrionari, ja que de moment no s’ha arribat a cap acord i encara no hi ha assignat cap equip de directors o guionistes al projecte. Tenint en compte això, HBO Max i Warner Bros asseguren que «no hi ha cap sèrie en desenvolupament». 

Notícies relacionades

No obstant, l’expansió del món del jove mag a qui va donar vida Daniel Radcliffe seria actualment una prioritat per a la plataforma de ‘streaming’ i Warner Bros, que té els drets d’explotació juntament amb J.K. Rowling, que en tot cas tindria l’última paraula. 

Si les converses arriben a bon port, la sèrie passaria a convertir-se en un dels grans reclams d’HBO Max, la casa de les sèries i pel·lícules de DC Comics, de la comèdia ‘Friends’ (i la seva pròxima reunió) i tots els originals d’HBO. 

Temes:

HBO