Deixa en xoc Motos

Verónica Echegui revela que gairebé cala foc a la seva mare per accident

Verónica Echegui revela que gairebé cala foc a la seva mare per accident
1
Es llegeix en minuts

Verónica Echegui i Álex García van acudir ahir a ‘El hormiguero’ a promocionar ‘3 caminos’, la nova sèrie que Amazon Prime Video estrena aquest divendres, 22 de gener, protagonitzada per tots dos. Després de parlar de la ficció, Pablo Motos va voler saber curiositats sobre els actors i en va revelar una de l’actriu que el va acabar deixant bocabadat.

«M’han dit que ets molt despistada. ¿És cert que una vegada gairebé cremes viva la teva mare?», li va preguntar el presentador, i l’actriu va preguntar ràpidament: «¿Qui t’ha dit això?». Visiblement avergonyida, Echegui va confessar: «Sí, és cert, ho confesso. A la meva mare li havien fet una operació molt bèstia, li havien reconstruït l’abdomen, perquè quan ens va tenir al meu germà i a mi la van obrir fatal i li van partir molts músculs», va començar relatant.

Notícies relacionades

«És una operació duríssima, amb molts punts, perquè t’han d’obrir tota la panxa, estirar, tallar... ¡Una barbaritat!», va expressar l’actriu. «Doncs un dia érem a casa després de l’operació i estava asseguda al sofà. Li vaig posar una manta i per crear un ambient bo li vaig encendre unes espelmes i li vaig posar música i me’n vaig anar. De sobte, la sento parlant amoïnada: ¡Vero! ¡Vero! ¡Foc! ¡Foc!», va revelar la intèrpret.

Mentre ho relatava, el presentador es va quedar amb la boca oberta: «Vaig arribar i estava cremant-se la manta, la vaig trepitjar i li vaig trepitjar el peu... Va cridar, un dolor...». «¡No! ¡Per Déu!», va cridar Motos. «Jo tinc gent en la meva família que és semblant a tu, que si et vol ajudar et lesiona. De ben segur que la teva mare et tenia por en aquella època», va afegir ell.

Temes:

El hormiguero