Regany inesperat

Paz Padilla clava una esbroncada en directe al Maestro Joao, que esclata a les seves xarxes: »¡Pocavergonya!»

Sonora topada a ‘Sálvame’ per una connexió a la recta final del programa en què el vident apareixia amb el seu nòvio i un amic i que se li ha girat en contra a la presentadora

Paz Padilla clava una esbroncada en directe al Maestro Joao, que esclata a les seves xarxes: »¡Pocavergonya!»
1
Es llegeix en minuts

La recta final de ‘Sálvame diario’ ha estat protagonitzada per un tens enfrontament entre Paz Padilla i el Maestro Joao. De manera sorprenent, enmig d’un clima de rialles i bon humor, la presentadora ha clavat una tremenda esbroncada al vident per fer la connexió en directe sense mascareta i per tenir a casa seva dues persones no convivents estant en una pandèmia sanitària.

«Cal ser responsable. Tots som persones de risc i no pots tenir persones no convivents», li ha etzibat la gaditana. «És el meu nòvio i una persona molt pròxima a mi», va respondre el concursant de ‘Supervivientes’ i ‘Gran Hermano VIP’ visiblement molest. 

La tensió va anar creixent fins al moment de donar pas a ‘Informativos Telecinco’ amb Pedro Piqueras, amb pulleta final inclosa de Paz Padilla: «Heu de donar exemple. Que no et passi res, rei.» «Ni a tu tampoc, carinyo,» va concloure el Maestro Joao en la seva connexió amb el magazín. No obstant, la polèmica es va traslladar a les xarxes socials.

Notícies relacionades

«Quina poca vergonya tens, Paz Padilla,» escrivia ell al seu compte personal de Twitter minuts després d’acabar el programa, adjuntant diferents imatges de la presentadora en què se la veu sense mascareta i en companyia de nombrosos amics i companys amb qui no conviu, com ella criticava. 

Diferents espectadors han escrit també missatges recordant a Paz Padilla que estava esbroncant i criticant una altra persona per fer una cosa que ella mateixa ha fet en nombroses ocasions en les últimes setmanes.