Nou imatge

Kiko Hernández impacta a ‘Sálvame’ amb un canvi d’imatge radical

El col·laborador ha decidit canviar el seu color de cabells i deixar enrere els cabells blancs que el caracteritzaven

Kiko Hernández impacta a ‘Sálvame’ amb un canvi d’imatge radical
1
Es llegeix en minuts

Els espectadors de ‘Sálvame’ s’han endut una sorpresa al sintonitzar el programa aquesta tarda. Kiko Hernández ha aparegut al programa de Telecinco amb un nou ‘look’, totalment diferent de la imatge a la qual ens té acostumats i que ha cridat l’atenció dels col·laboradors i l’audiència.

L’habitual rostre de Mediaset ha decidit realitzar-se un canvi d’imatge radical amb un aire més estiuenc. Per això, ha decidit deixar enrere els seus coneguts cabells blancs i se’ls tenyit. A més, ha mostrat un ‘look’ més informal amb els cabells despentinats.

Notícies relacionades

D’altra banda, l’exconcursant de ‘Gran hermano’ ha reconegut que també ha volgut posar-se més moreno: «Estava fins al capdamunt d’estar blanc com Floquet de Neu. M’he donat uns UVA», s’ha sincerat. El seu nou aspecte ha destapat els comentaris de Jorge Javier Vázquez a tall de broma: «Kiko, has d’aclarir que no t’has fet res a la cara, que sembles el fill d’Antonio Machín».

El canvi d’imatge del col·laborador tampoc no ha passat desapercebut per als seguidors del programa, que han volgut comentar-lo en les xarxes i qüestionar si també s’havia fet algun retoc estètic a la cara.

Temes:

Sálvame