Des d’‘El intermedio’

Dani Mateo llança una pulla a Iker Jiménez i Carmen Porter: «Ho saben tot abans»

L’humorista va fer un sorprenent comentari durant la seva secció a ‘El intermedio’

Dani Mateo llança una pulla a Iker Jiménez i Carmen Porter: «Ho saben tot abans»
1
Es llegeix en minuts

Amb el sentit de l’humor que caracteritza el programa, ahir a la nit ‘El intermedio’ es va fer ressò de la sorprenent teoria d’un rabí ultraortodox d’Israel que afirma que la vacuna contra la Covid-19 pot provocar canvis en l’orientació sexual dels qui la reben. Les paraules d’aquest home, que evidentment no tenen cap tipus de validesa científica, van provocar que Dani Mateo llancés una divertida pulla als presentadors de ‘Cuarto milenio’.  

«Ha sortit a la llum un possible efecte secundari que ens estaven ocultant Fernando Simón, l’Organització Mundial de la Salut i fins i tot Iker Jiménez i Carmen Porter, que sempre ho saben tot abans. Ja sigui sobre el coronavirus o del ‘chupacabras’, sempre ho saben tot abans», va deixar caure el col·laborador, ja que Iker Jiménez ha tret pit en nombroses ocasions de les seves prediccions sobre el coronavirus. 

Notícies relacionades

Tot seguit, Mateo va passar a fer la seva peculiar anàlisi sobre les teories del rabí. «Ha alertat el món que si ens posem la vacuna... ¡Ens convertirem en gais!», va exclamar mentre ballava al ritme d’un tema de Mónica Naranjo. «Segons aquest senyor, que molta pinta de científic no en té, qualsevol vacuna amb substrat embriònic causa tendències oposades», va explicar: «Amb això es refereix al fet que després de posar-nos la vacuna, acabarem tots en una carrossa de l’Orgull». 

L’humorista va assenyalar que aquest home no ha aclarit «si també funciona al revés». «No sabem si Josie es convertirà en Ortega Smith quan es posi la vacuna», va fer broma Mateo, que va tancar aquest tema amb un altre comentari irònic: «La reina d’Anglaterra es va vacunar fa unes setmanes i, pel que sembla, acaba de trencar el seu matrimoni amb el duc d’Edimburg per començar una nova vida amb una amiga». 

Temes:

El Intermedio