Ben aviat

Antena 3 avança tots els detalls de ‘Veo cómo cantas’, que ja ha iniciat les seves gravacions

El format coreà pretén aconseguir l’èxit de ‘Mask Singer: Adivina quién canta’

Antena 3 avança tots els detalls de ‘Veo cómo cantas’, que ja ha iniciat les seves gravacions
1
Es llegeix en minuts

Antena 3 ha posat en marxa una de les seves principals apostes musicals per al nou trimestre. ‘Veo cómo cantas’ ja ha iniciat les seves gravacions i, per això, Atresmedia ha volgut aclarir tots els dubtes sobre el que podrem veure al programa, presentat per Manel Fuentes.

Des de la cadena avancen que en aquest guessing show musical un concursant haurà d’endevinar si algú canta bé o malament sense poder sentir-ho. Per a això comptarà amb l’ajuda d’un artista convidat a cada programa i d’un grup d’assessors famosos format per Josie, Ruth Lorenzo, El Monaguillo i Ana Milán, aquesta última avançada en exclusiva per YOTELE.

El participant tan sols podrà veure com es desenvolupa el ‘cantant misteriós’ mentre fa ‘play back’. A més, es podrà orientar gràcies a una sèrie de pistes sobre el desconegut que li donaran un cop de mà en aquesta lluita per emportar-se un important premi en metàl·lic a cada entrega.

Un èxit internacional

Notícies relacionades

L’adaptació nacional de ‘I can see your voice’ arriba a Antena 3 després de l’últim èxit musical de la cadena, ‘Mask Singer: Adivina quién canta’, els dos programes procedents de Corea del Sud. A Espanya comptarà amb el segell d’Atresmedia i Warner Bros com a responsable del projecte.

El viatge internacional d’aquest gran format d’entreteniment l’ha portat a adaptar-se fins en 11 països de tot el món, com els Estats Units, Tailàndia, els Països Baixos, Alemanya o el Regne Unit. Gràcies a això, ‘Veo cómo cantas’ va destacar en l’últim MIPCOM de Cannes al ser un dels formats més exportats de l’any passat.